Erekciós kávé

Így befolyásolja a férfiak erekcióját a reggeli forró kávé

az erekció gyengülése hogyan kell kezelni a hímvesszők típusai és formái

Kávéval a potenciazavarok ellen? A cukorbetegek mintegy 75 százalékának vannak erekciós zavarai, melyet főként az érbelhártya rossz működése okoz, ami a vérerek kitágításáért felelős. Videó Dr. Török: Tévhit, hogy a merevedési zavar házilag gyógyítható Az erekciós zavarok kezelésére jelenleg létező gyógyszerek phospohodiesterase-5 PDE-5 gátlók, mely megóvja az erekcióért felelős vegyület, a cGMP mennyiségének csökkenését.

pyelonephritis és merevedés mitől nő a pénisz reggel

Míg a legtöbb potencianövelő gyógyszer célpontja a PDE-5 és a pénisz, addig a kávé blokkolja a különféle PDE gátlók működését, így gátolja a cGMP csökkenését az egész testben. Hirdetés Annak kivizsgálására, hogy a kávé vajon segít-e az erekciós zavarok kezelésében, a kutatók cukorbeteg patkányokat kezeltek koffeinnel nyolc héten át, majd megvizsgálták azok erekciós működését. Az állatkísérletek meggyőzőek A kezelés előtt a cukorbeteg állatok pénisze kevésbé volt merev stimuláció hatására, mint egészséges társaiknak, valamint erekciós kávé cGMP szintjük is alacsonyabb volt.

pénisznagyobbító implantátumok az erekciót befolyásoló izmok

Miután a beteg állatok koffeint kaptak, merevedésük erősebb, cGMP szintjük magasabb lett, noha még mindig nem olyan mértékben, mint a nem cukorbeteg társaiknak. Érdekes módon nem volt különbség a merevedés mértékében, mikor nagyobb dózisú koffeint kaptak.

Az alacsonyabb dózis arányaiban megfelelt egy erekciós kávé ember átlagos napi kávéfogyasztásának. WEBBeteg - Cs. Jóna Angelika, gyermekorvos Módosítva:

Lásd még