Maradék erekció

Maradék erekció, További cikkeink a témában

Tízéves a Viagra Szerző: FH Tíz évvel ezelőtt, március én dobták piacra a Viagrát, az első impotencia elleni tablettát.

maradék erekció

A sok millió ember nemi életét egy csapásra megváltoztató kék tabletta a véletlennek köszönhető. Hatóanyagát, a sildenafilt ugyanis eredetileg szív- és érrendszeri rendellenességek kezelésére fejlesztették ki. A teszteléskor azonban a betegek nem szívesen adták vissza a maradék tablettát a kellemes mellékhatás miatt.

maradék erekció

Kiderült, hogy a gyógyszertől hosszabb és erőteljesebb volt a férfiak erekciója. Hirdetés Potencia teszt Sok férfi veszélyezteti erejét és teljesítőképességét életstílusával, anélkül, hogy ezzel tisztában lenne.

Puha fej az erekció során. Előfordulás, tüneti jellemzők

Töltse ki a tesztet, és megtudja, hogy potenciája veszélyben van-e! Ennek a tablettának köszönhető, hogy az impotencia megszűnt tabutéma lenni.

maradék erekció

Az urológiai rendelők várószobái megteltek reménykedő férfiakkal. A tabletta feltalálásáig ugyanis az erekciós zavarokra legfeljebb protézis beültetése vagy aktus előtti injekció volt a megoldás.

De előtte hosszadalmas vizsgálatnak vetették alá a pácienst, még az alvás közbeni erekciói számát is maradék erekció. Ha nem volt egy éjszaka alatt maradék erekció, akkor a bajt szervinek minősítették, ha volt, akkor lélektaninak, maradék erekció küldték a férfit pszichológushoz.

Brian Klee, a gyártó Pfizer Laboratories egyik vezetője szerint a kék tabletta minősítette át az impotenciát pszichológiaiból szervi betegséggé.

maradék erekció

Morgentaler aggodalommal szólt arról, hogy sok fiatal és egészséges férfi használ Viagrát szükségtelenül. Ők a professzor szerint - pszichológiailag kerülhetnek függővé a tablettától.

maradék erekció

Lásd még