Meztelen pénisz

meztelen pénisz

Ez pont az, amit a neve is mutat: meztelen emberek versenyeznek biciklivel a világ több pontján egyszerre.

amikor egy lány meglátja a péniszét

A szervezők szerint ezzel a biciklis kultúra mellett és az autós közlekedés ellen demonstrálnak. Persze ezt lehetne ruhában is csinálni - gondolhatná sok teljesen normális ember, de meztelen pénisz verseny szervezői szerint a meztelenség azért fontos, mert ezzel az emberi testet is éltetik és a biciklisek védtelenségére is felhívják a figyelmet.

Az idei versenyen azonban kiderült, hogy a meztelenségnek is vannak korlátai.

erekciós vákuum

Ez az AFP egyik képe a tavalyi brit versenyről. Senkinek ne legyenek kétségei, a nemzetközi sajtó virágnyelvében ez nem jelent mást, mint hogy a férfinak bizony felállt a fasza. A meztelen pénisz szervezőinek közleménye szerint meztelen pénisz versenyzőt félreállították, beszéltek vele, utasították, hogy húzzon fel egy farmert és kizárták a versenyből, sőt még a rendőrök is felvették az adatait.

hány pénisz normális

Ez az AFP egy másik képe a tavalyi brit versenyről. A tüntetés szervezőinek közleménye szerint a köztéri meztelenség meztelen pénisz nem bűncselekmény, ha nem társul zaklatási céllal, ezért a férfi ellen nem indult rendőri eljárás.

Erre az egész történetre tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy :DD, de ha kicsit a dolog mélyére nézünk, akkor rájövünk, hogy itt igazából arról van szó, hogy :''''''''''''''''''.

férfi erekció és alkohol

Lásd még