Osztálytársának péniszét

Kis pénisz szindróma tünetei és kezelése

Péniszen lőtte magát egy férfi a zsebéből kiesett fegyverrel Bizarr jelenettel ért véget két indiai férfi vitája, amit egy száz rúpiás, azaz nagyjából forintos tartozás váltott ki — írta a Deccan Chronicle.

Az indiai lapnak a helyi rendőrség elmondta, az Ándhra Pradés állam osztálytársának péniszét falujában élő két férfi jó barátságban volt egymással, és csütörtökön szokás szerint összeültek beszélgetni.

Az italozással tarkított beszélgetés közben Vodde Venkata Subbaiah megkérte Vode Venkateswarlút, hogy adja már vissza neki azt a száz rúpiát, amit korábban adott kölcsön neki.

osztálytársának péniszét pénisz behelyezése

A rendőrség közlése szerint a férfi korábban már többször is felszólította barátját, hogy adja vissza a pénzt, de az nem történt meg. Venkateswarlu most sem volt erre hajlandó, és ez annyira felháborította Subbaiah-t, hogy veszekedni kezdtek, ami verekedésbe fordult át.

Osztálytársának péniszét rendőrség közlése szerint Subbaiah annyira részeg volt, hogy nem tudott talpon osztálytársának péniszét, és egy ponton a földre zuhant.

osztálytársának péniszét phimosis erekcióval

Barátja ezt azonnal kihasználta, és ráült a férfi mellkasára, majd az ágyékát kezdte el püfölni. Majd ezután leharapta Subbaiah péniszét — írta a Chronicle.

osztálytársának péniszét leghosszabb pénisz vagy fasz

A beszámoló szerint a sérült férfit a jelenetet végignéző falusiak szállították Nandyal város egyik kórházába. Az intézmény egyik orvosa elmondta, a férfi sérülései súlyosak voltak, de a beteg már nincsen életveszélyben.

Merevedés osztálytársának Illés Eszter A gyermek- és serdülőkori szexuális viselkedés gyakran aggasztja a felnőtteket.

Azt nem közölték, hogy mi lett a leharapott szerv sorsra. A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock.

Megszólalt a Deák téren halálra szurkált fiú osztálytársa Pénisz osztálytárs Munk Veronika A szülők feljelentést tettek, a rendőrség rövid időn belül elfogta, a férfi beismerő vallomást tett. Kedden a bíróság jogerős ítéletet hirdetett az ügyben, és az is kiderült, osztálytársának péniszét a férfit már korábban többször elítélték, ráadásul kiskorú pénisz osztálytárs elkövetett bűncselekmény miatt is. Judit, a kisfiú édesanyja adott egy hosszabb interjút az Indexnek, és azt mondja, továbbra is el fogja engedni egyedül mosdóba a gyereket.

Lásd még