Pénisz óriások. Óriás pénisz dakimakura párna

Az óriás pénisz átka

Twitter Messenger Nem a méret a lényeg — tartja a jó öreg mondás.

pénisz óriások

Azonban vannak esetek, amikor bizony tényleg számít a félszemű kobra hossza és vastagsága. Jelen cikkünkben az átlagon felüli méretekkel rendelkező férfiakról fog szó esni, hiszen nemcsak a kicsi, hanem a nagy pénisszel is lehetnek problémák az ágyban.

Az óriás pénisz átka

Egyrészt, mert fájdalmas, másrészt mert hosszútávón nagyobb problémákat is előidézhet egy nőnél. Íme három indok, miért nem jó a túl nagy hímvessző: 1.

Bár a hüvely rugalmas és képes alkalmazkodni a pénisz méretéhez, sajnos pénisz óriások is véges a határa. A nők átlagosan 14 cm mélyek, így egy 20 vagy afölötti méretű pénisz már előidézhet tompa vagy szúró fájdalmat az alhasban.

pénisz óriások

Egyes pózok tabunak fognak számítani. Ez leginkább a kutya, a lovagló és a gyertya pózokra igaz, hiszen ezeknél tud egy férfi a legmélyebbre hatolni. A szexuálisan nem kompatibilis pároknál ez rendkívül sok feszültséget tud okozni, hiszen a szex teljesen egysíkúvá válik és mindkét fél folyamatosan befeszül az együttlétek alatt.

pénisz óriások

A férfi félni kezd, hogy fájdalmat okoz, így nem tudja magát átadni az élvezetnek, míg a nő a fájdalomtól fél, így elfelejti élvezni a szexet Hosszútávon azonban már komolyabb problémák is felléphetnek, úgyanis a túl gyakori és mély behatolás miatt méhszájseb alakulhat ki a nőknél, amely további szövődményeket és fertőzéseket idézhet elő.

Természetsen ezzel senkit sem akarok elriasztani a nagy pénisz óriások megáldott párjától, ugyanis megfelelő előjátékkal, egymásra hangolódással, odaadással pénisz óriások meg lehet oldani.

pénisz óriások

Nem igaz?!

Lásd még