Pénisz ujjak

pénisz ujjak

Már anélkül, hogy szemrevételeznénk a szóban forgó szervet.

leghosszabb emlős pénisz pénisz kaplet

Számtalan praktika létezikvan, amelyik szerint a lábfej, vagy orr méretéből lehet következtetni, és léteznek, amik szerint pénisz ujjak tenyerek és ujjak árulkodók. Eddig mindet alaptalan legendának gondoltuk, egy norvég kutató azonban az mondja, az ujjaknak tényleg van némi közük a férfiasság méretéhez.

A mutató, és a gyűrűs ujjakat kell közelebbről megvizsgálni, hogy melyik a hosszabb.

Erdélyi Gabi

Ha a gyűrűs, akkor az a férfi: — nagyobb eséllyel atletikus, sportos testalkatú — jóképű — jól tájékozódik — és minden valószínűség szerint átlagon felüli méretű a pénisze! Ugyanakkor sajnos sokkal veszélyeztetettebb az olyan betegségek tekintetében, mint a figyelemhiányos hiperaktivitás, a Tourette-szindróma, az autizmus, vagy a prosztatarák.

  • Kis kéz = kis pénisz? - Mindenki másképp egyforma
  • Erre utal férfiaknál a hosszú gyűrűsujj - HáziPatika
  • Pénisz ujjak (Phallocrypt, Koteka) (2) - Gourd - Baliem, - Catawiki
  • Merevedéssel megy az oldalra
  • Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága [origo]
  • Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága
  • Sári Veronika

Ha egy férfi mutatóujja hosszabb, akkor minden valószínűség szerint átlagon felüli a memóriája, viszont hajlamos a szorongásra és a depresszióra. A professzor, és a csapata által jegyzett tanulmányból az derül ki, hogy a hosszabb gyűrűsujj magasabb tesztoszteronszintre utal, vagyis jobb fizikai adottságokat, és térbeli készségeket feltételez.

merevedési és magömlési problémák a legmenőbb pénisz

A másik oldalról, a rövidebb gyűrűsujj jobb verbális képességekre utal, pénisz ujjak, hogy mennyire könnyen jegyez meg valaki egy random szavakból álló listát. Korábban is születtek már tanulmányok, amik arra jutottak, hogy a hosszabb gyűrűsujj az anyaméhben kapott magasabb tesztoszteronadag eredménye.

Egy es tanulmányból az derül ki, hogy azok, akiknek hosszabb a gyűrűsujja, általában jobban tetszenek a nőknek, férfiasabb a megjelenésük, és jó eséllyel van átlagon felüli méretű péniszük.

Hosszú ujj, rövid pénisz? - Kapcsolódások a testben 1.

Egy még korábbi, es kutatás pedig arra jutott, hogy hosszú gyűrűsujjú gyerekek, akár fiúk, akár lányok, jobban teljesítenek a matekvizsgákon. A norvég egyetem kutatóinak vannak azonban rossz híreik is, a hosszú gyűrűsujjúak számára.

Beszélni a szexről 2. rész - #nemiszervek

A magas tesztoszteronszint ugyanis összefügg a figyelemhiányos hiperaktivitás, a Tourette-szindróma, és az autizmus kockázatával. Ráadásul, a tanulmány szerint azok, akiknek hosszabb a gyűrűsujja 33 százalékkal nagyobb esélyük van a prosztatarákra, pénisz ujjak, akiknek a mutatóujja hosszabb.

erekció erősítése az erekció eltűnik a folyamat során

Lásd még