Pénisz vibrátor

Szolid Vibrátor, Speciális vibrátor, vibráló pénisz, G-pont | Exkluzívshop a szexshop

A teljesen sima csomagolás, az egyetlen, akit izgatott a szállítás az te vagy.

Minden megrendelést küldött egyszerű csomagolásban. Egyáltalán nem lehet megmondani, mi van a csomagban, vagy hogy ki a feladó.

Mióta lehet kapni a csomagban? Egy: A csomag hajó 1~2 munkanapon belül a fizetési módok: 1. Normál Szállítás, mint a "vatera piacterén Álló Szállítás" kell szállítani, 19~49 nap; 2. China Post lehet szállítani 35~60 nap; 3. Valaki tudja mi van benne?

Itt vannak a fotók, hogy a rendelés diszkréten, biztonságosan csomagolva. Ügyfélszolgálat A boltban, mint a mi vásárlónk, ha boldogtalan vagy, mi vagy boldogtalan.

rossz merevedés az óvszerben

Ez tényleg ilyen egyszerű! Szeretnénk, hogy te legyél teljesen biztos abban, hogy minden parancsot hozott, szóval van egy 90 nap nincs kibúvó visszatérési politika, hogy nyugtassalak meg. Ez a legjobb szolgáltatást politika a vatera piacterén, kérjük kattintson ide, ha szeretne többet. Ezért, kérjük ellenőrizze a csomagot, mielőtt aláírja, hogy fogadni, ha törött, vagy sérült, akkor lehet, hogy egy bejegyzés a fuvarozó.

a férfiaknak milyen korig van merevedésük

Ugyanakkor lehet, hogy egy fotót, s küldje meg nekünk, mi meg fogja oldani a problémát, az első alkalommal. Szerint a fogyasztók igénylik, mi készítettünk a különböző szállítási pénisz vibrátor a lehetőség, Kattintson ide, hogy megtanulják a szállítási módot használtuk. Tulajdonos Ajánlott Rendelhető.

nemi úton terjedő betegségek a péniszen

Lásd még