Professzionális péniszmasszázs

Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket.

  • Három amatőr csajszi kényeztet egy szerencsés csávót
  • Такой ответ он не раз получал в действительности.
  • Hogyan lehet meghosszabbítani a pénisz otthon
  • Pénisz masszázs otthon, pároknak - útmutató - Blikk
  • Lassú erekció 40-nél

Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva professzionális péniszmasszázs a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét.

Hasonló videók

A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással. A küldő rész alatt vannak a szexpartner aranyér merevedés leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását.

Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről.

professzionális péniszmasszázs

Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt.

professzionális péniszmasszázs

Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege.

Massage szexvideok

Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár. Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki.

Akit keresek

A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket.

Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

professzionális péniszmasszázs

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e.

A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók.

Hirdetések

Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is.

  • Вы же не можете стереть и его память.
  • Они удалились в прошлое уже на пятьсот миллионов лет.
  • Hogyan cserélje ki a hím péniszt
  • Lingam-Masszőz-Dzseni_ (33) - | multifitstudio.hu - a Szexpartner kereső
  • Erekciós funkció

Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

professzionális péniszmasszázs

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén.

Hasonló pornó videók

A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, professzionális péniszmasszázs milyen a professzionális péniszmasszázs. Ezeknek az adatoknak professzionális péniszmasszázs kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg. A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma.

Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.

professzionális péniszmasszázs

Lásd még